Nieuwe website 

de nieuwe website van PROJECT HOURS

We voegen continu nieuwe functionaliteit toe aan PROJECT HOURS, maar de website was onderbelicht gebleven. Onze nieuwe website heeft een betere structuur en geeft meer informatie. Er is een overzicht van de functionaliteit van PROJECT HOURS en er is een FAQ-pagina met veelgestelde vragen. 

nieuwe-website-project-hours

nieuw design

We hebben het design van de website opgefrist met nieuwe kleuren. De nieuwe afbeeldingen geven een beter beeld van het product. Door meer aandacht te schenken aan SEO is de website ook beter vindbaar in zoekmachines.

Verbeterde FAQ

Gebruikers stellen regelmatig vragen. De meest snelle manier om een antwoord te vinden is een FAQ-pagina met veelgestelde vragen. De pagina geeft antwoorden over het inrichten van de structuur van je urenregistratie, het schrijven van uren en over abonnementen en facturatie. Hiermee wordt het gebruik van PROJECT HOURS nog eenvoudiger!

Tips & tops?

Om je een beter beeld te geven van de mogelijkheden voor urenregistratie hebben we een aantal artikelen toegevoegd. Lees het artikel over urenregistratie in Excel om zelf een begin te maken met een eenvoudige urenregistratie. Het artikel over urenregistratie in de bouw gaat in op een aantal specifieke vereisten van bedrijven in deze sector. Aarzel niet om ons te laten weten wat er in jouw sector speelt, wij zijn altijd op zoek naar meer inzichten zodat we PROJECT HOURS verder kunnen verbeteren! Wil je zelf een website maken voor jouw bedrijf? Bekijk dan eens deze overwegingen voor het maken van een website..