over ons

eenvoudige-urenregistratie-voor-iedereen

eenvoudige uren­registratie voor iedereen

PROJECT HOURS is begonnen in 2016 met urenregistratie voor De Nederlandse Kastelenstichting. Inmiddels maakt een groeiende  groep organisaties gebruik van PROJECT HOURS. Naast Nederlandse en Belgische bedrijven zijn er ook bedrijven in andere Europese landen die PROJECT HOURS gebruiken, dit dankzij de meertalige gebruikersinterface.

Wij vinden het belangrijk dat urenregistratie eenvoudig is. Tegelijkertijd bieden we voldoende functionaliteit voor een compleet proces van urenverantwoording. 

We ontvangen regelmatig feedback en maken hier dankbaar gebruik van door PROJECT HOURS verder te verbeteren. Klantcontact is belangrijk en heeft geleid tot de huidige groep trouwe gebruikers. Lees bijvoorbeeld eens deze use case van een bedrijf dat is overgestapt van Excel naar Project Hours.

 

 

De man achter project hours

Mijn naam is Bert-Jan Lappenschaar en ik ben de oprichter van PROJECT HOURS. Het is allemaal begonnen met een verzoek om een passend urenregistratiesysteem te bouwen voor een organisatie. Gaandeweg ben ik erachter gekomen dat niets mooier is dan iets bouwen en te zien dat dit met plezier gebruikt wordt. Door deze intrinsieke motivatie blijft PROJECT HOURS groeien en wordt het een steeds beter systeem. Aarzel niet om contact op te nemen, het begint allemaal met communicatie en samenwerking!

Bert-jan-Lappenschaar-founder-Project-hours
eenvoudige-urenadministratie-project-hours

Onze waarden

Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het helpt je om makkelijk en snel uren te schrijven.

 PROJECT HOURS is eenvoudig op te zetten. Geen consultants nodig. Geen IT-kennis nodig. Vrijwel direct beginnen met urenregistratie!

Urenregistratie is een extra kostenpost. PROJECT HOURS is betaalbaar en zal zichzelf terugbetalen door de lage kosten!

 

Gewoon bereikbaar voor vragen & feedback

Aarzel niet om contact op te nemen. We beantwoorden alle vragen zo snel mogelijk. Het is voor ons belangrijk om contact met klanten te hebben. Het is fijn positieve feedback te krijgen, maar we leren meer van moeilijke vragen en verzoeken voor nieuwe functionaliteit!

Lees hier de algemene voorwaarden van Project Hours

start vandaag

Uren­registratie eenvoudig geregeld