uren­registratie

Uren­registratie in organisaties 

Urenregistratie, bijna elke organisatie heeft ermee te maken. Of het nu gaat om het registreren van declarabele uren of het beheersen van projecten, een kloppende urenregistratie is onontbeerlijk. Project Hours heeft de oplossing voor een urenregistratie die werkt.

tijdregistratie

Welke uren­registratie werkt voor jou?

Iedere organisatie is op zijn eigen wijze ingericht. Veel organisaties gebruiken een branchgerelateerd ERP-systeem waarbij urenregistratie onderdeel is van het systeem. Anderen werken al jaren met behulp van lijsten in excel of vullen tijden nog handmatig in op werkbonnen of tijdsregistratieformulieren.

Keuze in systemen voor urenregistratie

In de loop der jaren zijn er heel veel urenregistratiesystemen gebouwd. Het eenvoudigste is een urenregistratie in Excel. Het andere uiterste is een geavanceerd systeem met koppelingen naar boekhoudprogramma’s. Vaak leveren boekhoudprogramma’s een urenregistratiemodule.

Er is heel veel keuze en dat maakt het lastig. Bedenk waarom je uren wilt registreren en kies met die redenen een oplossing. Wil je alleen facturen maken of heb je een urenverantwoording voor de belastingdienst nodig? Werk je alleen of in een team? Ben je onderdeel van een grotere organisatie?

Functies urenregistratie

Hoe wil je uren registreren? Is het voldoende om zelf de uren in te voeren of wil je een timer gebruiken? Je kunt ook een begin- en eindtijd invullen en het urenregistratieysteem de gewerkte uren laten uitrekenen. Wil je uren direct op projecten schrijven of is er een onderverdeling in activiteiten nodig?

Bijna alle urenregistratiesystemen bieden een proefperiode aan, vaak zonder dat je al betaalgegevens hoeft in te vullen. Het is handig hier gebruik van te maken, het helpt je bovenstaande vragen te beantwoorden en je ben nergens toe verplicht.

eenvoudige tijdregistratie

De succesfactor voor een goede urenregistratie is dat het eenvoudig moet zijn. Niemand zit er op te wachten zijn werkzaamheden te moeten onderbreken om omslachtige administratieve handelingen te doen. Het registreren van uren zo eenvoudig mogelijk maken geeft de beste garantie dat de gewerkte uren ook daadwerkelijk juist geregistreerd worden.

een uren­registratie app?

Iedereen heeft een smartphone, een timetracking app is daarom de ideale manier om uren te registreren. 

Niet iedereen werkt achter een bureau. Werknemers in de zorg, in de bouw of in de industrie bijvoorbeeld. Het is dan veel handiger en sneller om uren in te voeren op je mobiele telefoon. 

Project-hours-google-play
Project-hours-app-store

Projecthours timetracking tool

Met de Project Hours heb je alles wat je nodig hebt geïntegreerd in één gebruiksvriendelijke tool. Het opzetten van een urenregistratie in Project Hours is zeer eenvoudig. Invoer van uren kan direct of via een timer. Project Hours is beschikbaar op PC, tablet en mobiele telefoon. Er is een proefperiode van twee maanden zonder verplichtingen, dit geeft je ruim de tijd om Project Hours rustig uit te proberen.

N

Uniforme tijdsregistratie

N

Altijd up to date

N

Duidelijke rapportage

N

Voor iedereen toegankelijk

Urenregistratie

Urenregistratie, handmatig en met timer op projecten.

Materialen

Registreer gebruikte materialen per project.

Projectkosten

Bereken projectkosten op basis van uurtarieven per gebruiker of activiteit

Rapportages

Rapportage van uren, materialen en kosten per project (ook in excel).

timetracking-op-alle-devices

Probeer gratis

Start gelijk met je gratis proefperiode van 2 maanden en ontdek het gemak van zorgeloze urenregistratie.

Tevreden? Sluit voor slechts € 2,- per gebruiker per maand een premium abonnement af.

Blije gebruikers

start vandaag

Uren­registratie eenvoudig geregeld