uren­­registratie in de bouw

Uren­registratie in de bouw

Als ondernemer in de bouw weet je het belang van een goede urenregistratie. Je werkt vaak met meerdere mensen aan een project op locatie. Er lopen vaak meerdere projecten tegelijk. Voor elk project worden er ook nog eens materialen gebruikt. Hoe houd je een goed overzicht over je kosten?

urenregistratie-in-de-bouw

werken met werkbonnen niet meer van deze tijd

Je ziet het nog steeds, werknemers die papieren werkbonnen schrijven. Iemand moet vrijdagmiddag op kantoor alle werkbonnen overtikken.  Met grote kans op fouten als gevolg. Bonnen raken kwijt raken of bonnen worden onvolledig ingevuld. Dat is echt niet meer van deze tijd. Een goede tijdregistratie is vanaf het moment van invoeren al digitaal. Gelukkig is er een tijdregistratietool die urenregistratie via een smartphone gemakkelijk maakt.

Uren eenvoudig registreren via een app

Iedereen heeft een smartphone. Om urenregistratie in de bouw makkelijker te maken heeft PROJECT HOURS mobiele applicaties ontwikkeld. Hiermee kun je uren kunnen gemakklijk invoeren via je mobiele telefoon. Dit maakt het mogelijk onmiddellijk de urenregistratie bij te houden op de elke werkplek. Je kunt eenvoudig instellen wie welke projecten mag zien in de app. Zo worden uren op de juiste projecten geschreven. De app is ook in het Engels beschikbaar, handig voor buitenlandse werknemers. Zie hier alle functies van deze tool.

Project-hours-urenregistratie-google-play
Project-hours-urenregistratie-app-store

Verschillen­de uur­tarieven

Ondernemingen in de bouw werken vaak met verschillende uurtarieven. Dit is belangrijk om de juiste kosten te bewerken. Project Hours is hierin zeer flexibel. Je kunt een vast tarief vastleggen per persoon of een uurtarief per activiteit. Gebruikers kunnen bij het opgeven van hun uren ook een uurtarief kiezen.

materialen-registreren-in-de-bouw

materialen  registreren in de bouw

Een ondernemer in de bouw hoef je niet uit te leggen hoe belangrijk het is dat gebruikte materialen goed geregistreerd worden.  Hierdoor krijg je inzicht in de kosten voor gebruikte materialen per project. Je kunt hierdoor ook gemakkelijk een kloppende factuur met materiaalkosten samenstellen. Daarom is het urenregistratie systeem van PROJECT HOURS voorzien van een materialen module. Kosten kunnen automatisch worden berekend aan de hand van vastgelegde prijzen. Daarnaast is het ook mogelijk om handmatig kosten op te voeren. Dit biedt het gemak om ook die materialen te boeken die anders vaak vergeten worden. Pure winst voor de ondernemer.

eenvoudige tijds­registratie in de bouw

De succesfactor voor een goede urenregistratie is dat het eenvoudig moet zijn. Niemand zit er op te wachten zijn werkzaamheden te moeten onderbreken om omslachtige administratieve handelingen te doen. Het registreren van uren zo eenvoudig mogelijk maken geeft de beste garantie dat de gewerkte uren ook daadwerkelijk juist geregistreerd worden.

rapportage en weekstaten

Fijn dat je uren en materialen goed kan registreren! Maar het gaat uiteindelijk om een goed overzicht voor je rapportages en facturen. PROJECT HOURS beschikt over rapportage direct op de website of door middel van downloads van Excel-bestanden. Hierbij kun je gemakkelijk een overzicht maken van totalen per gebruiker per project. Je kunt weekstaten uitdraaien of je kan alle uren over een bepaalde periode downloaden. Een factuur is voortaan zo gemaakt.

De timetracking tool voor uren­registratie in de bouw

Met de Project Hours heeft elke onderneming in de bouw exact wat hij nodig heeft. Gemakklijke registratie van uren en materialen op locatie en overzichtelijke rapportage op het bedrijfskantoor.En dat voor maar € 2,- per gebruiker per maand.

N

Uniforme tijdsregistratie

N

Altijd up to date

N

Duidelijke rapportage

N

Voor iedereen toegankelijk

Urenregistratie

Urenregistratie, handmatig en met timer op projecten.

Materialen

Registreer gebruikte materialen per project.

Projectkosten

Bereken projectkosten op basis van uurtarieven per gebruiker of activiteit

Rapportages

Rapportage van uren, materialen en kosten per project (ook in excel).

timetracking-op-alle-devices

Probeer gratis

Start gelijk met je gratis 30 dagen proefperiode en ontdek het gemak van zorgeloze urenregistratie.

Tevreden? Sluit voor slechts € 2,- per gebruiker per maand een premium abonnement af.

Blije gebruikers

start vandaag

Uren­registratie eenvoudig geregeld