uren­­registratie personeel

uw personeel snel aan de slag

De succesfactor voor een goede urenregistratie is dat het eenvoudig moet zijn. Het personeel zit er niet op te wachten de werkzaamheden te moeten onderbreken om omslachtige administratieve handelingen te doen. Met Project Hours urenregistratie kunt u snel en makkelijk aan de slag. Project Hours is urenregistratie zonder fratsen, voor een schappelijk tarief van €2,- per maand per medewerker. Gratis proefperiode van twee maanden.

Urenregistratie zonder fratsen: neem een proefabonnement, maak een paar projecten en begin direct!

de-tool-voor-eenvoudige-project-urenregistratie

overzichtelijke urenregistratie

Nauwkeurig en flexibel

Personeel kan uren nauwkeurig bijhouden door begin- en eindtijd te noteren of door een timer te gebruiken. Niet in alle gevallen is deze nauwkeurigheid vereist. In Project Hours kunnen medewerkers eenvoudig gewerkte uren noteren zonder begin- en eindtijd.

Schrijf uren op projecten en activiteiten

Definieer projecten en activiteiten en uw personeel kan direct beginnen met het schrijven van uren. Medewerkers selecteren een project met eventueel een activiteit en vullen hun uren voor die dag in. Eenvoudiger kan het niet!

Bereken kosten met uurtarieven

Uiteindelijk gaat het om kostenbepaling. Dit kan door uurtarieven vast te leggen in Project Hours. Uw personeel hoeft alleen maar uren op projecten te schrijven. Achter de schermen worden kosten bepaald door uurtarieven die gekoppeld zijn aan medewerkers, activiteiten en projecten.

urenregistratie-in-de-bouw

Urenregistratie Personeel: krijg inzicht en duidelijkheid

Meer inzicht waar tijd in gaat zitten

Urenregistratie levert inzicht in projectkosten op. Maar er is meer. Door urenregistratie krijgen medewerkers beter inzicht in de tijd die bepaalde werkzaamheden verrichten. Hiermee wordt duidelijk waar veel tijd verloren gaat. Door procesverbeteringen met behulp van deze inzichten kunt u het werk van uw personeel efficiënter maken.

Verantwoording van kosten

Met een urenregistratie voor personeel kan een bedrijf gemaakte kosten verantwoorden bij opdrachtgevers en klanten. Met Project Hours kan dit snel en eenvoudig. Gebruikt uw personeel nog Excel of urenbriefjes op papier? Dan zal uw urenregistratie een stuk efficiënter verlopen met een online urenregistratiesysteem.

Inschatten van benodigde mankracht

Voor een goede planning is een nauwkeurige inschatting van mankracht nodig. Met een efficiënte urenregistratie heeft u een goede basis om nauwkeurige inschattingen voor nieuwe projecten te maken.  Realistische inschatting verhogen het werkplezier van het personeel.

Duidelijkheid over gewerkte uren

Niets is belangrijker dan duidelijkheid over het verrichte werkt. Voorkom conflicten met medewerkers door een duidelijke urenregistatie. Hierdoor ontstaan geen missverstanden over gewerkte uren met personeel, klanten en opdrachtgevers.

Minder administratieve rompslomp

Niemand vind administratie van uren leuk. Het is daarom prettig dat de ureninvoer voor personeel snel en makkelijk is. Daarnaast kunt u met Project Hours urenoverzichten per project in Excel downloaden. Dit met het opstellen van maand- en weekstaten een fluitje van een cent.

Project-hours-urenregistratie-google-play
Project-hours-urenregistratie-app-store

urenregistratie personeel: eenvoudig en overal

Website

Urenregistratie via de website van Project Hours is heel eenvoudig. Voer uren direct in op de home page of gebruik de agendaweergave om uw werkweek in te voeren. Met de timer kan het personeel precies de duur van werkzaamheden vaststellen.

Urenregistratie-app

Bijna alle personeel heeft een mobiele telefoon. En iedereen heeft zijn mobiel altijd bij zich. Niets is daarom makkelijk dan urenregistratie met een mobiele app. Overal snel uren schrijven met de app van Project Hours. Medewerkers kunnen inloggen met hun account en uren schrijven via de app. Geregistreerde personeelsuren worden direct centraal opgeslagen voor rapportage.

uren-app-projecten

urenregistratie personeel: uren goedkeuren

Eenvoudige goedkeuren

Uw personeel schrijft uren. Om de nauwkeurigheid te bewaken is het noodzakelijk om uren goed te keuren en af te sluiten. Bijvoorbeeld aan het einde van de maand wanneer alle personeel uren heeft ingevoerd kunt u de afgelopen maand goedkeuren en afsluiten. Medewerkers kunnen dan wel de ingevoerde uren zien, maar in de afgesloten periode geen uren meer wijzigen of toevoegen.

Project Hours heeft hiervoor een flexibel systeem waar u zelf de perioden definieert. Vervolgens kunt u uren van personeel uren goedkeuren en de periode afsluiten. Het is mogelijk om een groep medewerkers aan te wijzen voor het verrichten van goedkeuringen.

Vakantieaanvragen goedkeuren

Behalve uren goedkeuren, kunt u ook verlofaanvragen van uw personeel afhandelen met Project Hours. Medewerkers kunnen verlofaanvragen indienen. Na goedkeuring worden de verlofuren direct geregistreerd! Deze combinatie van verlofaanvraag en urenregistratie maakt Project Hours bijzonder effectief.

personeelskosten in excel

Met uurtarieven kosten berekenen

We hebben al genoemd dat het eenvoudig is om met uurtarieven van het personeel kosten te berekenen. Dit is vooral krachtig in combinatie met de Excel-overzichten in Project Hours. Hierin worden totale kosten via toegepaste uurtarieven uitgerekend en opgeteld. Hierbij wordt rekening gehouden met hogere tarieven voor overuren.

Totalen weergeven in Excel

Project Hours kent verschillende rapportages. Er is een overzicht van totale uren per medewerker over een bepaald tijdsperiode. Personeel kan ook voor zichzelf een urenoverzicht downloaden in Excel om inzicht in eigen uren te krijgen.

urenregistratie personeel: waarom project hours?

Project Hours is met name geschikt voor bedrijven die een eenvoudige oplossing voor urenregistratie voor hun personeel zoeken. Vaak als een toevoeging op bestaande systemen die een urenregistratiemodule hebben die te ingewikkeld in gebruik is. Project Hours kent daarom ook geen facturatiemodule. En daar betaalt u dan ook niet voor. Project Hours heeft een vast tarief van €2,-. Betaling is achteraf na een jaar gebruik.

Vervolgstappen

Probeer Project Hours uit zonder enige verplichting voor 2 maanden! U kunt eenvoudig een structuur met projecten en eventueel activiteiten inrichten. Maak gebruikersaccounts aan en uw personeel kan direct beginnen met uren registeren. Door de lange proefperiode van 2 maanden heeft u voldoende tijd om rapportages te maken. Op deze manier kunt u eenvoudig beoordelen of Project Hours geschikt is voor uw organisatie.

Dank voor uw aandacht voor ons artikel ‘Urenregistratie Personeel’! Aarzel niet om bij twijfel of onduidelijkheid contact met ons op te nemen. We hebben veel ervaring met het opzetten van projectstructuren. Hiermee kunnen we u eenvoudig op weg helpen.

N

Uniforme tijdsregistratie

N

Altijd up to date

N

Duidelijke rapportage

N

Voor iedereen toegankelijk

Urenregistratie

Urenregistratie, handmatig en met timer op projecten.

Materialen

Registreer gebruikte materialen per project.

Projectkosten

Bereken projectkosten op basis van uurtarieven per gebruiker of activiteit

Rapportages

Rapportage van uren, materialen en kosten per project (ook in excel).

timetracking-op-alle-devices

Probeer gratis

Start gelijk met je gratis 30 dagen proefperiode en ontdek het gemak van zorgeloze urenregistratie.

Tevreden? Sluit voor slechts € 2,- per gebruiker per maand een premium abonnement af.

Blije gebruikers

Trude L.
Trude L.
30/03/2022
Review, van der Weele ☺The timer is easy to use exept for the problems I have listed as under. ☹When I use it I am sometimes being warned that the connection is not secure and that there is danger for security leak. The timer sometimes stop working and I am unable to update hours. I miss the option to search a project with the total hours, and date from start to end automatically showing up. Instead I must select a date myself, with the possibility that I may forget hours before that date. Projects often run over a long period, with months between hours.
Nienke W.
Nienke W.
28/03/2022
ProjectHours is a simple but straightforward tool for hour registration ☺What I like most is that it is simple to set up and use and that it offers exactly the feature set we were looking for, without the overhead of more extensive packages. ☹Most important improvement would be to be able to keep track of project hour budget consumption.
Bas B.
Bas B.
09/03/2022
Gemakkelijk programma Gemak. Weinig aandacht nodig naar medewerkers over implementaties ☺Het gemak van invullen. Overzichtelijke uitdraaien van uren ☹ Opmaak staten. Overzicht mogelijke features.
Steven V.
Steven V.
08/03/2022
Project hours Simple and easy to use, low cost. Good service and adjustments made to our requests. ☺Simple an easy access, easy set up, can be used by all user at the same time ☹not really custom made but that is made up for by the service provided.
Hans L.
Hans L.
08/03/2022
Degelijk programma ☺Ik gebruik het zelf om uren bij te houden voor opdrachtgevers en als onderbouwing van het jaarwerk tbv belastingaangifte. Het programma levert wat het belooft. ☹Het ontbreken van de mogelijkheid te kopiëren van een dag naar een volgende. In mijn werk zijn het nuance-verschillen per dag en pas ik liever die nuances aan dan alles weer helemaal opnieuw in te vullen. Bij de kopieermogelijkheid per maand ontbreken de tekstvelden.
Sonja R.
Sonja R.
02/03/2022
Perfect application track hours per project and in easy reports and obtain overviews without too much effort and forward them to whoever needs it ☺easy to use, incredibly handy in reporting and it saves me a lot of time so I can spend my time on other things. The support is also very good. Fast and clear answers. Thinking along to solve problems and thinking out of the box. We are a very large company and the application does what it promises. I recommend it to anyone who wants to keep track of hours in an easy way at a fair price. ☹nothing. It works perfectly and if there is a problem it's always solved by support.
vanderweele e.
vanderweele e.
25/02/2022
Flexible, helpfullwith questions ☺Use the timer a lot. Easy to download and use. ☹Wish the dates followed European standards: day - month - year not month - day - year
Matthew S.
Matthew S.
23/10/2021
Great from both desktop and mobile ☺Very easy to use from both the desktop and mobile interface. Have been using this to streamline our operations. ☹Took a while to get used to the reporting tool
Andrei D.
Andrei D.
19/04/2021
Feedback of use Simple, straight forward way of keeping track of time spent. ☺Simple and intuitive to use, app is nice. ☹Lack of SEARCH function; we have many small projects and a SEARCH function would be nice in order to find the project. Also perhaps a filter of ACTIVE projects might have been useful;
Maurizio G.
Maurizio G.
23/10/2020
Great project We use every days in our organization. very simple and clear. ☺I have ask some modifications, and in a quick time I have received what asked! great service, great software. ☹Nothing, is ok in all functions. very very clear.

start vandaag

Uren­registratie eenvoudig geregeld